Пъстри висини 2019

ДА СЕ ПОТОПИМ В ЛЯТНАТА МАГИЯ!

За поредна година изненадваме нашите прекрасни деца с весел и забавен проект. Няма да изневерим и сега на желанието да превърнем лятото в приключенски празник. Стартираме на 03.06.2019г. понеделник с игри и забавления. Както и предходната година, всеки летен месец ще бъде разделен на модули, а програмата, разпределена подробно по дни и часове, ще се качва 10 дни преди началото на следващия месец.

        За любопитните, ето част от нашите изненади за малчуганите:

 • Плуване – 2 пъти седмично. Провежда се на басейн „Диана“ с квалифициран треньор. Часовете са фиксирани и удобни за водни забавления на децата.Осъществява се при изрично изразеното желание на родители в писмен вид.
 • Занимателен летен английски и испански език – кратки опознавателни филмчета и диалози. Всичко онова, което би влюбило вашето дете в красотата и предимствата на чуждия език.
 • Весела читалня – любимо занимание на децата, които имат възможността да опознават богатството на книгите, на хартиен или електронен носител. А преразказът, тематичната рисунка или детският театър превръщат рутинното четене във веселба.
 • Математически свят – занимания в планов порядък спрямо възрастта и уменията на детето. Разпределени в 45 минутни модули 3 пъти седмично в горещите следобедни часове на деня, затвърждават и надграждат учебния материал от предходната учебна година, весели главоблъсканици за любопитни умничета;
 • Из съкровищницата на българската литература и родния език – забавен и весел начин за запознаване с творчеството на значими български автори, заучаване на стихотворения. За целта незаменим помощник се явяват модерните интерактивни устройства.
 • Машина на времето – историческа разходка по българските земи – минало, средновековие, настояще и бъдеще.
 • Домашна закуска – проект, чието начало поставихме миналата година. Всеки петък си приготвяхме закуска, която сме избрали през седмицата. Донесеното домашно сладко и сиренце, медец от всеки участник правят закуската невероятно вкусна, децата сплотени в група, а спомените от омазаните муцунки – „незабравима“ и с дъх на бабината топла прегръдка.
 • Пикник на тревата – следобеден пикник в нашия озеленен и красив двор с аромат на домашни сандвичи , канела и забава.
 • И още: кино, много игра в топлите дни навън,
 • Ателие: желание във въздуха, хвърчила, писмо до себе си и непознат, мечтателница  и пожелателница, проекти на избрана тема; колело на живота – анатомия и родословно дърво, книга на приятелството;
 • Партита : Чаена церемония – обноски и стил; Сапунено – балони и още нещо (тайна за родители);

Забавни грамоти и сертификати за всички участници в лятната пъстра веселба 2019г.

Носете пантофи, бутилка за вода, комплект резервни дрехи по желание!

За обяд може да носите храна от вкъщи или да поръчате от нашето меню. За повече информация относно менюто следете тук: обедно меню

2020-05-25T16:52:59+02:00