Чуждоезиково обучение 2018-08-31T15:35:03+02:00

ЧУЖДОЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ


Чуждоезиково обучение за децата? То е важна и необходима стъпка в образованието на децата. В глобалния свят майчиният и чуждите езици вървят ръка за ръка.

Детски образователен център „Пъстър свят“ предлага  за малките палавници чуждоезиково обучение. Курсовете се провеждат в детския център и графикът се съвместява с подготовката на домашните работи.

Децата могат да бъдат записани както за индивидуално чуждоезиково обучение, така и в малки групи.

Часовете могат да бъдат както по 40, така и по 60 минути, комбинирайки различни типове дейности като интерактивен подход, работа с мултимедия и други. Ще получавате и обратна връзка за работата на детето в часовете, за напредъка  и трудностите.

Занималня с чужди езици1) Английски език

Обучението по английски се е превърнало в необходимост и потребност, но нека то се превърне в удоволствие за Вашите малчугани.

ПРОЧЕТЕ ПОВЕЧЕ >>

Detska-zanimalnia-s-italianski-ezik2) Италиански език

Прекрасна симфоничност между красив и мелодичен език, богата култура и душевност. Езикът на любовта.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ >>

Detska-zanimalnia-s-ispanski-ezik3) Испански език

Това е един от основните световни езици. Затова си заслужава Вашето дете да изучава испански като чужд език!

Испанският език се използва в цял свят. В момента над 400 милиона души по света говорят испански език. От тях около 45 милиона живеят само в САЩ. Освен в Испания, испански се говори също и в Мексико. Испанският е майчин език и в големи части на Централна и Южна Америка. 200 милиона бразилци разбират също добре испански.
Много голяма е езиковата му близост с португалския. Испанският принадлежи към романските езици. Той е възникнал от говоримия латински на късната античност. Към романските езици спадат също португалски, френски, италиански и румънски. Много думи в тези езици са сходни и затова се учат по-лесно. Ще се използват и допълнителни материали със силно застъпен игрови елемент. Часовете по испански език могат да бъдат както индивидуални, така и групови, разпределени в занятия по 40 мин. или 60 мин., като вторият вариант е оптимален за едно пълноценно обучение, тъй като се разполага с повече време, за да се преговорят и затвърдят старите знания и да се въведе нов учебен материал.

Detska-zanimalnia-s-ruski-ezik4) Руски език

Езикът на Пушкин, Лермонтов и Толстой – едни от най-големите световни класици! Няма да изучаваме „Война и мир“ в оригинал, но…

Няма да изучаваме „Война и мир“ в оригинал, но ще отворим още един прозорец към света на Вашето дете. Ще се използват и допълнителни материали със силно застъпен игрови елемент Часовете по руски език могат да бъдат както индивидуални, така и групови, разпределени в занятия по 40 мин. или 60 мин., като вторият вариант е оптимален за едно пълноценно обучение, тъй като се разполага с повече време, за да се преговорят и затвърдят старите знания и да се въведе нов учебен материал.

Detska-zanimalnia-s-nemski-ezik5) Немски език

Немският език се счита за един от водещите в образованието на децата в Европа. Обучението му е свързано със заучаването на ясни и лесни правила при четене и писане, … .

Немският език се счита за един от водещите в образованието на децата в Европа. Обучението му е свързано със заучаването на ясни и лесни правила при четене и писане, строга конструкция на изречението и думи, които имат общ корен с английския език. Учебникът и тетрадката по системата „Зеленият Макс” са подходящи за учене на деца в начална училищна възраст заради разнообразните задачи, които предлагат, множеството стихове, песни, игри. С негова помощ се преследва определена цел на комуникация, със специален акцент върху слушане и говорене. Води учащите постепенно към автономно учене и самооценка и насърчава от началото информираността на многоезичието. Часовете по немски език могат да бъдат както индивидуални, така и групови, разпределени в занятия по 40 мин. или 60 мин., като вторият вариант е оптимален за едно пълноценно обучение, тъй като се разполага с повече време, за да се преговорят и затвърдят старите знания и да се въведе нов учебен материал.

6) Френски език

Френският език е един от най-мелодичните европейски езици. Той е от групата на романските езици,…

Френският език е един от най-мелодичните европейски езици. Той е от групата на романските езици, заедно с италиански, испански, португалски и румънски. Изграден е от ясни правила за четене и писане, което предполага лесно усвояване на писмените умения. За говоренето и слушането са предвидени специални упражнения и записи.

Часовете по френски език могат да бъдат както индивидуални, така и групови, разпределени в занятия по 40 мин. или 60 мин., като вторият вариант е оптимален за едно пълноценно обучение, тъй като се разполага с повече време, за да се преговорят и затвърдят старите знания и да се въведе нов учебен материал.