Творителница 2018-03-20T00:10:28+02:00

Творителница


Творителница ПЪСТЪР СВЯТ- Детски клуб Дианабад - Рисуване

В артистичната атмосфера на Центъра децата ще развиват таланта си като работят по различни теми в жанровете пейзаж, натюрморт, портрет, фигурална композиция с разнообразни материали (акварел, темпера, гваш, акрил, пастел). Усвояване на живописната техника ще постигат чрез игра с материала,чрез индивидуален подход към всеки един. Предлагаме индивидуални и групови занимания, по програма предварително обсъдена с Родителя и детето и обсъдена.

ВИЖТЕ ПРОГРАМАТА >>

ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА

В Школата за изящни и приложни изкуства на Центъра децата Ви ще рисуват ще моделират с глина, ще изработват различни пластики от хартия, сувенири от природни материали и куп други интереснинеща, като същевременно с това получават и знания в областта на историята на изкуството. Ако детето Ви е между 6 и 12 годишна възраст и желае да занимава с всичко това заповядайте в Детски Образователен Център „Пъстър Свят“

ВИЖТЕ ПРОГРАМАТА >>

БИЖУТЕРИЙНИЦА

В Бижутерийницата малките момичета изработват бижута по интересни модели, като интензивно развиват фината моторика и се забавляват превръщайки се в млади дами. Създава се усещане за естетика, динамично мислене и концентрация. А какво по-прекрасно от незабравим подарък за мама, баба, леля, кака от ръчно изработено бижу. В Детски Образователен Център „Пъстър Свят“ детето Ви ще получи знания, придобити чрез безброй весели задачи и много положителни емоции.

ВИЖТЕ ПРОГРАМАТА >>