Отморителница 2018-03-20T00:10:27+02:00

Отморителница


Отморителница ПЪСТЪР СВЯТ- Детски клуб Дианабад - детска дискотека

Танците са изкуство, а в съпровод на динамична и модерна музика, се превръщат в незаменимо изживяване за децата. Всеки петък ние ще се погрижим за усмивките на вашите деца, ще танцуваме, пеем и претворяваме ежедневието в забавен танц.

Детската дискотека е включена в цената на пакета за занималня. Но всяко проявило желание дете може да се присъедини към купона срещу минимална входна такса.

Тематични партита

За безценните ни деца сме предвидили разнообразни тематични партита по различни поводи – национални празници, рождени и именни дни или просто повод да отбележим поредния незабравим ден в нашия житейски календар.

Ще имаме тема, заедно ще се погрижим за украсата и интериора, заедно ще подберем игрите и музиката, и ПАК ЗАЕДНО  ще направим купона вълшебен.

Работим в тясно сътрудничество с Парти агенция „Малчуган – Великан“, чиято помощ, съвети и идеи са безценни за нас. Агенцията разполага с каталог от съвременни партита на различна тематика, които да допълнят и придадат различен привкус на нашите идеи.

За допълнителна информация, не се колебайте да ни потърсите или директно да ни посетите.

Приключенски и опознавателни екскурзии

За нашите млади любопитковци сме подготвили множество приключения, с които ще придадем весел и забавен характер на уикенда и ваканцията. Ще яздим коне, ще си организираме скаутски лагер с огън, ще обикаляме тематични за нас места, ще откриваме и опознаваме културните забележителности на България, ще ги описваме в специални дневници.

Отморителница ПЪСТЪР СВЯТ- Детски клуб Дианабад - Конна Езда

Всеизвестни са ползите от контакта на човека с коня – усещане за хармония, завършеност, балансиране и хармонизиране. Ето няколко полезни действия от контакта на детето с коня:

  • контролира мускулното напрежение;
  • подсилва отпуснатите мускули;
  • отпуска стегнатите и схванатите мускули;
  • разтяга късите мускули;
  • предотвратява контрактури (ограничена подвижност на става);
  • засилва характерните реакции на тялото;
  • подобрява контрола и стойката на тялото;
  • подобрява походката, поведението и равновесието;
  • подобрява стойката на главата, което води до подобряване на слюноотделянето, говора, яденето и свързаното с тях поведение;
  • подобрява усещането и възприятието.

За малчуганите сме подготвили съботна/неделна разходка до съвременна конна база в непосредствена близост до София. Там децата ще имат възможността да се погрижат за кончетата, да ги нахранят, погалят,  ще получат първите си уроци по езда (а защо не и следващите), ще имаме леки, преходи в планината. Базата разполага и 2 понита за онези малчугани, които изпитват страх, спортна площадка за игри на децата, възможност за пикник сред природата и още куп приключения.