Курсове по английски език от октомври в ДОЦ „Пъстър свят“

Пъстри приключения в света на Английския език от октомври 2020г.

Уважаеми Родители, скъпи деца, имаме изключителното удоволствие и щастие да ви представим новото попълнение в нашия екип.

Сред нас заема мястото си г-жа Аделина Робертс , като учител по Английски език, която е дългогодишен детски учител с диплома от  Cambridge University  за работа с деца от 6г. до 12г.

Аделина Робертс е от англо-говорящо семейство, запозната в дълбочина с интерактивното обучение, прилагаща на практика съвременните стандарти и изисквания относно обучението по Английски език. И за да бъде изпълнена с изненади и пъстри приключения настоящата учебна година тя ще заложи интензивно на лексика, граматика и разговорен Английски език. Една от изненадите  за децата посещаващи уроците по английски език в „Пъстър свят“ е ,че ще изживеят вълнението на виртуална екскурзия до Южна Франция-Прованс с филми, видеа, снимки и live-включвания на Английски език. Друга изненада е , че в обучението спорадично ще се включва  и  г-н Брус Робертс, който е бивш преподавател в Английската гимназия в София.

Децата, които желаят да се включат в групово или индивидуално обучение, моля да заявят желанието си лично в ДОЦ “Пъстър свят“ или чрез координатора на проекта Таня Костадинова на тел. 0899143713.

2020-09-24T21:34:12+02:00