ЗА НАС 2021-09-22T22:49:57+02:00

Детски образователен център „Пъстър Свят“


Топла и уютна среда.

Учебно-занимателен център „Пъстър свят“ е създаден с много любов и грижа за Вашите деца на възраст от 7г. до 11г. Ние сме млади, мотивирани, нестандартни, винаги усмихнати хора  с вече натрупан опит, куп амбиции и иновативни подходи относно изграждането на детската личност. Ние поставяме детето в центъра на нашата работа в една топла и уютна среда с усещане за комфорт, спокойствие и радост. Нашата основна задача е да стимулираме негово индивидуално и съзнателно развитие, за да се превърне в  открояваща се личност. А за скъпия Родител да бъдем в помощ при отглеждането и възпитанието на неговия безценен наследник, осигурявайки му спокойствието чрез ежедневна информираност  и подсигуряване на множество занимания, вплетени помежду си.

Индивидуален подход за всяко дете.

За Вашите деца сме подсигурили и индивидуални занимания –  както в делнични, така и в съботно – неделни дни. Осъзнаваме, че стандартните учебни занятия в напрегнатата  и  шумна  училищна среда изтощават децата ни. Ние предлагаме личен подход, спокоен  и толерантен преподавател, нова и съвременна материална база, с прекрасен озеленен двор и съоръжения за игра внепосредствена близост до 105. СУ „Атанас Далчев“ – пешеходно разстояние от 50. метра.

Основна цел  на екипа ни е балансираното  психично и физическо здраве на Детето. По тази причина разполагаме с екип от психолог и логопед, осъществяващи мониторинг, а при необходимост и желание от страна на родителя – индивидуална помощ. Смело и иновативно предлагаме конна езда, организиране на приключенски екскурзии и лагери, посещения на музеи и културни забележителности, лятна занималня и куп други идеи, които ще усмихнат широко наследниците Ви.